Friday, June 8, 2007

Invitatie la ‘Marsul pentru Normalitate’ in Bucuresti


Sambata, 9 iunie,
se va desfasura in Bucuresti ‘Marsul pentru Normalitate’, editia 2007. Manifestatia autorizata va avea loc intre orele 10:00 - 12:30 pe traseul: Dealul Mitropoliei (Piata Unirii) - Piata Universitatii - Piata Revolutiei - Calea Victoriei - Splaiul Independentei - Dealul Mitropoliei (Piata Unirii).

Ca in fiecare an, ‘Marsul pentru Normalitate’ este organizat de mai multe asociatii si grupari civice, in scopul afirmarii valorilor traditionale ale societatii romanesti si in semn de protest fata de parada homosexualilor, manifestare cu caracter provocator, obscen si anti-social, care aduce atingere bunelor moravuri si ordinii publice.
‘Marsul pentru Normalitate’ reprezinta o dezavuare la adresa manifestarilor imorale ale asa-ziselor ‘minoritati sexuale’, foarte vocale, sustinute de Uniunea Europeana si ale caror pretentii par sa nu se mai termine.

La manifestare si-au confirmat participarea credinciosi de diferite confesiuni crestine.

Va asteptam pe toti cei ce sustineti familia crestina si bunul simt in Piata Unirii, pentru a arata tarii si politicienilor ca românii nu sunt indiferenti la ce se intampla in orasul lor, pe strada lor, in
parcurile si in scolile lor.

Veniti sa spunem tuturor ca ROMANIA NU E SODOMA!

No comments: